Annanaspaj

Jag tycker det är roligt att bjuda på saker som inte alla har ätit tidigare. Annanaspaj är en enkel desert som även har en fräsh smak. Sen brukar den alltid bli uppskattad, vilket är ett plus :).

Pajskal:
150 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning:
2 dl crème fraiche
1 stor burk krossad ananas, låt spadet rinna av!
1 ägg
 ½ dl socker
 3 tsk vaniljsocker

Beskrivning

Sätt ugnen på 200°C.

Pajskalet
Blanda ihop smöret, socker, mjöl och bakpulver.
Tryck sedan ut i en pajform.
För grädda i ca 15 min.

Fyllningen
Blanda ihop ingredienserna till fyllningen.
Häll den i pajformen. Grädda i 20-30 minuter.
Låt svalna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0